MÅNADENS LISTA MAJ – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

MÅNADENS LISTA MAJ

I SEE NUDE – månadens lista MAJ. Nu är jag sugen på mörkbeige toner, brunbränd hud och bad. Drömköpet just nu är baddräkten och matchande handduk från Toteme, älskar! Tur att det snart är mors dag, följt av någons födelsedag i slutet av juni 😉

Hur snabbt har maj gått? Jag brukar vanligtvis ha Månadens lista som öppningsnummer för varje månad, men maj har liksom sprungit iväg – i jobb, i soltimmar, i myshäng med barnen, i trädgårdsarbete och mycket annat.

Maj är en av årets absolut bästa månader, och den har verkligen visat sig från sin bästa sida hittills! Vi är lite bortskämda med sol och härligt väder nu, och tur är väl det, annars får nog Sveriges befolkning skaffa klippkort till läkaren och få antideppressiva och ljusterapi, för det finns inget som suger musten ur mig mer, än en lång mörk vinter och en kall sommar.

Syrenen har redan slagit ut, annars brukar det vara standard här hemma i början av juni, vi har en hel syrenberså med fem olika sorter, en riktig dröm!

Nu börjar min skyltning nå sitt slut, och det är bara lite smådetaljer kvar, ordningen är snart återställd och jag kan lägga mer fokus på bloggen, i helgen behövde jag trycka på pausknappen litegrann, för att ta igen mig och hänga med familjen. Har ni haft en bra helg?

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.