Tandlakarvillan

KARAMELLKEPS

Den söta karamellkepsen kom jag hem med igår, det går åt ett par stycken på sommaren, hon älskar kepsar och hattar (Stråhattar!) ni hittar den HÄR (Adlink) finns även i ljusblå, så himla fin.

Godkväll vänner,

Idag har vi njutit av lite sol i trädgården efter dagis, jag tog fram hängmattan och Smilla beställde russin i sin glasskål innan maten. Russin är ett perfekt snack när det krisar och jag precis ska börja fixa i köket, eller frukt.

Mina barn vill gärna äta mackor så fort dem får chansen, så jag fixar smoothie, frukt eller russin istället, försöker introducera nötter men det går trögt.

Senaste veckan har jag uppdaterat hennes garderob ordentligt, hon har gått från 98/104 till 116 den här säsongen, så ni kan förstå att det tryter med kläder, sen har hon vissa ”favoritplagg” som hon absolut ska ha fast dem är små, och hon vill välja kläder själv till dagis varje dag, alltså VARJE dag, det blir kaos annars. Det blir lite fantasifulla kombinationer ibland, men jag tycker det är kul att hon hittar sin egen stil. Det enda jag är restriktiv med ÄR att det är funktionella plagg och inga prinsessklänningar eller maskeradkläder, utan kläder efter väder. Strumpbyxor används på vintern, på sommaren har vi tunna tights och kortare tights till klänning/kjol. Allt ska gå att leka med på dagis, och helst inga vita nederdelar eller något hon ska ”vara rädd om”, det funkar liksom inte. Hon springer, hoppar, klättrar på precis allt, då ska hon inte tänka på att hon fastnar med en klumpig klänning i ett träd.

Lite sura miner är det ibland, men det får man ta 😉

Nya sandaler har hon också, i vitt och rosa med glitter och fjärilar – kan nog inte bli mer ”5-årig tjej” än så.

Ni ska få se lite mer av min shoppingmania någon annan dag,

Ha en fin kväll – eller sov sött om det är dags.

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänk för Lindex

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BonusMamman

    Enig, tycker också att kläderna ska gå att ”leva” i – speciellet till de små tjejerna! Vi har precis växlat upp till 104(/98) & jag försöker lura bort Disney-trycken, hon älskar (fortfarande) Frost… ??