Tandlakarvillan

HEMMA HOS OSS IKVÄLL

Hej från köket denna regniga torsdagskväll,

Tänder ljus idag, det är riktigt kallt inne nu när det regnar ute, burrr.. I fönstret står olivträdet jag fick hemskickat av min bästa vän i helgen, och jag har flyttat min nya kruka hit, passar så bra! Hur fin färg? Älskar den. Trodde det skulle bli för mycked med turkost till vår petrolfärgade vägg, men nej, more is more!

Jag och mannen ska se över lite hotell ikväll, ute i god tid som vanligt! Boka restaurang och fundera på lite sånt där praktiskt man behöver när man ska iväg. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Girls medan Smilla somnar. Ser så mycket framemot imorgon, då kommer grannarna över för första gången på länge – det blir pizza och fredagsvin. Jag hade gärna kompletterat med en snygg dukning och produkterna nedan, fullkomligen älskar Dekohem, har ni någonting därifrån? Dessa nyheter gillar jag.

UNDERLÄGG HÄR // SERVETT HÄR // SERVETTRING HÄR

Allt från Dekohem

Ha en mysig kväll, och tack för att ni tittar in här hos mig. Så kul att ni lämnar kommentarer också,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.