VECKANS BLOGG PÅ NOUW – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS BLOGG PÅ NOUW

Hej mina älskade läsare,

och hej alla nya som hittat till min blogg idag – jag är så glad att jag den här veckan är utnämnd till VECKANS BLOGG här på Nouw, så roligt och smickrande. Jag ser framemot att få rå om er hela veckan ända fram till på söndag! Jag hoppas att ni hänger med, och att ni ska trivas här hos mig!

Jag heter Mimmie, är 31 år och jag arbetar som inredningsstylist och dekoratör i mitt egna företag. Tandläkarvillan är mitt hem, och är beläget strax utanför Västerås, det är en gammal villa från 1924 med knarrigt trägolv och gigantiska spröjsfönster, stora öppna ytor och små prång och vrår att gömma sig på, ett perfekt kurragömmahus för små busiga barn. Så, varför Tandläkarvillan tänker ni? Jo, såhär var det.. Vårt hus är ritat och byggt av en Stockholmsarkitekt, och såldes någon gång på 20-talet till en Tandläkare i byn, enligt andras utsago har han haft sin mottagning hemma i huset, och huset har kallats Tandläkarvillan av andra här omkring. När vi köpte huset för fyra år sen tog vi såklart det till oss det, och mitt instagramkonto var fött. Här bor jag tillsammans med min sambo, vårt lilla busfrö Smilla, på 5 år, och min bonusson Melvin, som är 13 år.

HÄR hittar ni till min instagram, följ mig gärna där.

Min blogg handlar, pga mitt yrke, väldigt mycket om inredning. I bloggen får ni ta del av bilder från mitt egna hem, renoveringsresor (vi har precis gått igenom en omfattande köksrenovering) barnrum. inspiration och inredningstips, nyheter och shoppingtips tillsammans med hemnetpärlor och andra härliga hem som inspirerar mig.

Jag visar även en hel del mode, shopping och outfits – jag är en riktig modejunkie och är från början utbildad kläddesigner. Jag lever, andas och drömmer om olika outfits och kombinationer som jag provar själv, eller har med i mina skyltningar på jobbet. Det tillsammans med skönhet, make up och lite vardagsbetraktelser – där ligger min blogg! En lifestyleblogg extra allt, ibland bjuder jag in till lite reflektioner och djupare samtal, och ibland skrapar vi bara på ytan och njuter av allt som är fint och härligt!

Så varmt välkomna hit – missa inte intervjun med mig HÄR i Nouw Magazine där ni kan läsa mer om det allra bästa med mitt jobb, om vilket som är mitt lifegoal och varför – och hur jag egentligen är som person.

Jag ser så framemot den här veckan, och att få lära känna er lite bättre, så glöm inte att gilla och kommentera så jag även hittar till era bloggar. Lite senare idag ska ni få titta in i vårt vardagsrum och jag ska visa lite vårnyheter, vi ses senare.

Kram M

Hela outfiten kommer ni att få se nästa fredag i Veckans fredagsoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.