NYA KUDDAR I SOFFAN – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

NYA KUDDAR I SOFFAN

Nya kuddar pryder soffan i vardagsrummet hemma hos oss idag, två nya i silvergrå från Sleepo har fått flytta in. Jag blandar linne med sammet i olika nyanser av grått och så lite blått till det, men jag vill ha in ännu mer färg så jag tänkte komplettera med lite mer aqua tror jag, det blir lätt lite platt med bara grått.

Och som ni vet vid det här laget gillar jag blått, kolla bara vårat kök! 😉

Har ni en bra dag såhär långt? Det är ju Valborg idag, har ni några planer för kvällen?

Vi ska i vanlig ordning över till min bror och fira honom, han fyller år idag! Så det blir lite bubbel tillsammans med vänner, och alla barn.

Ha en riktigt mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.