VECKANS FREDAGSBUKETT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSBUKETT

Hej vänner,
Har ni en fin lördag?
Jag var uppe med tuppen för att hinna ta min morgonpromenad innan vi skulle skjutsa killarna till tåget (dem är i Sthlm hela dagen) så jag och Smillis har varit hemma hos mamma idag, men snart är det dags att bege sig hemåt.
Igår skulle jag fota lite hemma, och svängde förbi blomsterhandeln för att plocka en bukett – alltså.. kolla hortensian, smällde nästan av! Jag köper aldrig färdiga buketter utan tycker bäst om att plocka lite själv.

Jag hämtade ut fler paket igår innan jag hämtade Smilla ni ska få se fler bilder senare – vill förnya så mycket hemma nu, och rensar supermycket igen. Så skönt att bli av med sånt som inte hittat sin plats hos oss.

Om ni undrar varför bloggen byter format och typsnitt hela tiden så är det för att jag har problem med design och inställningar, blir lite smått galen, men jag hoppas att det snart är löst.

Ha en fin kväll,
Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.