LILLÖRDAG COMING UP OCH TUNGÅRDENS KOLLEKTION – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

LILLÖRDAG COMING UP OCH TUNGÅRDENS KOLLEKTION

Hej från köket,

Det är regntunga moln denna onsdagseftermiddag – jag hann med min powerwalk under eftermiddagen, verkligen kastade mig ut och skyndade mig runt för att hinna, jag mår såååå bra, jag vet att jag tjatar men det gör så mycket för humöret och för med sig lite mer sunt tänk i vardagen. Har ni kommit igång?

Jag hämtade min lilla tjej, och tänkte att vi skulle ha en mysig eftermiddag med lite häng, dricka smoothies, gå och köpa glass och förbereda maten.. Hennes humör bara dalade när vi kom hem och nu sitter hon framför tvn, sur som ett åskmoln utan tillsynes större anledning. Trevlig 😉

Har ni förresten spanat in Petra Tungårdens kollektion för Nelly? Hon ska ju gifta sig i år – jag har full koll på Petra får jag nog säga ändå, jag har följt henne sen hennes första blogg, under alla hennes jobb, jag har alltid älskat hennes stil både inredningsmässigt och modemässigt, hon har verkligen bra smak! Kolla bara kampanjbilderna, så fina!

Har ni någon favorit från kollektionen? Jag önskar verkligen att jag skulle på bröllop i år, men dessvärre inte, annars hade jag kunnat tänka mig den här satindrömmen – eller den här, så härligt med färg, det är nästan ett måste på bröllop, eller denhär en riktig pangklänning, tänk bruna ben till den, wawawoom. Ibland önskar jag att man kunde bära vitt till bröllop, isåfall hade den här spetshistorian varit fin, eller varför inte en plånboksvänlig brudklänning – en klänning behöver ju inte kosta skjortan.

Om jag själv hade gift mig, hade jag absolut klickat hem dessa till mina tärnor, och den här till mig själv, vem vill inte flanera runt i en sån medan man gör sig iordning? JAG. Det är nästan så man ska klicka hem några i förebyggande syfte 😉 Kanske mannen kommer till skott tillslut.. Ska ni på något bröllop i år, eller ska ni gifta er själva kanske?
Hoppas ni fick lite inspiration inför den kommande dagen.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar för Nelly

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.