LÖRDAGSMORGONMYS – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

LÖRDAGSMORGONMYS

Godmorgon mina vänner,

Ledig lördag, så skönt! Jag hasar omkring i finaste tunikan (från Daily Elegance) och förbereder frukost – kaffe och smoothie coming up, lite gott bröd – jasminen sprider sommardoft i hela köket, ljuvligt. Sen vi byggde om älskar jag att spendera tid i köket som ni säkert förstår, det är här jag hänger. Jobbar, lagar mat, umgås, hela tiden, varje dag!

Ljusstake HÄR / Termos HÄR / Kruka HÄR

På helgen dukar jag gärna upp lite extra, vi brukar sitta i matrummet ibland, så Smilla slänger sig med paddan i soffan medan jag och mannen kan prata i lugn och ro över några koppar kaffe, men idag ska jag faktiskt bege mig ut på en powerwalk i solen, så det blir kaffe när jag kommit hem.

ha en superfin dag!

Kram M

Inlägget innehåller reklam för Designonline

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.