Tandlakarvillan

DRÖMBOENDE

Nu är vi här igen, i hemnet-träsket och knarkar loss, dos efter dos bara skjuts det in i kroppen – alla lägenheter på Östermalm. Jag älskar Östermalm, nu är jag inte Stockholmare, men när jag är i Stockholm, så är det här i krokarna jag är, ibland motvilligt dragandes på min kompis som helst vill hänga på Söder. Det är något med Östermalm som är så drömmigt och lockande, och de fantastiska husen, alltså.. Min hjärna går på högvarv.

Jag sa till mannen att om vi någongång blir galet rika, kan vi väl bara köpa en enkel liten lägenhet på Östermalm, typ en trea eller nått (he he he) medan han tycker vi ska vara citizens of the world om vi är rika och bara resa runt (Ja jag vet att vi har lite fantasifulla diskussioner 😉 men vore det inte något alldeles speciellt att komma över en lägenhet som den här? Det känns som att den skulle behöva min kärlek, kolla fönstren och dörröppningarna.. Jag älskar rundade fönster, de här är nästan kyrkliga – så vackert!

Bilderna hittar ni hos Per Janssons Fastighetsmäkleri.

Vad vore väl en bal på slottet hörrni.. Har ni något drömboende? Jag har fler än en katt har liv, om man säger så.

Ha en fin dag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.