Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Godmorgon mina fina,

Det är äntligen dags för veckans fredagsoutfit, den här fredagen har jag valt ut en klänning som är MIN favorit, alla kategorier, den här våren. Det är ett sånt där plagg som funkar i alla sammanhang, vardag, fest, middag, jobb.. I sommar tänker jag rulla upp ärmarna, och knäppa upp lite knappar vid benen så den blir mer fladdrig och somrig, tänk er sandaler och stråhatt till, ovanpå bikinin. Eller med ett par vita sneakers påväg till jobbet.

Klänningen kommer från Whyred, och jag har visat den i bloggen en gång tidigare, förra veckan. Efter vi hade fotat var jag nämligen tvungen att köpa loss den, och den kommer att användas flitigt det här året.

Den optimala vardagsväskan för en baglady som mig, kommer från Dagmar. Så bra när man har med sig sin laptop och annat krafs man alltid ska slänga ner när man är i farten, smink, hörlurar, en extra tröja. Jag gillar verkligen rymliga väskor!

Som alltid får mina fina läsare 20% på min utvalda outfit under helgen hos Nancy & Samuelson, men den här gången är dem så fina och erbjuder HELA 30% på klänningen! Så passa på att fynda vårens hetaste plagg till ett pangpris, ni hittar dem på Erikslund Shoppingcenter i Västerås.

Ha en härlig fredag, hoppas solen lyser på er!

Kram M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.