FÖRE OCH EFTERBILDER PÅ KÖKET – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

FÖRE OCH EFTERBILDER PÅ KÖKET

FÖREBILD

EFTERBILD

FÖREBILD

EFTERBILD i en annan vinkel, de höga skåpen (inbyggda dubbelkyl + frys) har ersatt diskbänkens plats på förebilden

Godkväll mina vänner,

Igår lovade jag före-och-efter bilder på köket och här kommer dem, det jag lagt upp nu är mäklarbilderna från det vi köpte huset för att ni ska få se helheten, det jag gjorde när vi flyttade in var att måla båda rummen vita, annars har de sett ut som på bilden bortsett från interiören. Gräsligt kök, det kunde såklart ha varit värre, det kan det ju alltid, och det var anledningen till att vi inte renoverade direkt. Men vi drömde om att riva väggen mellan rummen och få ett stort och luftigt kök, i gästrummet/kontoret fanns de två fönstren ni ser på bilden, och med väggen där emellan blev köket väldigt mörkt, och med den planlösningen väldigt trångt.

Efter ett tag, när köksluckorna brakade ner en efter en, och den där jäkla bardisken mitt i rummet irriterat mig till max, brann det i huvudet på mig och vid ett tillfälle hotade jag även med att sälja huset om vi inte renoverade på studs! (Vi har bott här fyra år nu så lite tålamod ligger jag ändå inne med)

And the rest is history så att säga, och den kan ni ta del av här i bloggen under kategorin KÖKSRENOVERING . Ingenting för känsliga tittare, den kategorin framkallar den typ av ångest när man sitter med händerna runt benen och gungar sakta fram och tillbaka medan man tuggar på en hårtes, så hemsk har den faktiskt varit, utan överdrift. Vi kan ta närmare detaljer kring det i ett annat inlägg, nu kan vi bara slappna av och njuta av efterbilderna.På den första efterbilden står jag och fotar där deras kaffemaskin var på den andra förebilden. Såklart finns det utrymme kvar i köket, en del av där de gamla köket stod, det ska ni få se en annan vinkel på när vi fått dit socklarna.

Så, vad tycker ni?
Jag kan säga att vi hade en ganska tydlig plan från början, och resultatet har blivit bättre än vad vi hoppats på. En sån härlig känsla!

KRAM M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.