VÅRA ELEMENTSKYDD – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VÅRA ELEMENTSKYDD

Godkväll sötnosar,
Här kommer lite efterlängtade bilder på våra elementskydd, jag vet inte hur många mail jag fått om just de här, så roligt att ni gillar dem lika mycket som jag gör, men ni har ju så otroligt bra smak, inte sant? 😉

Vi har två stycken, det här är det smalare och mindre pga platsbristen vid köksskåpen, det andra har jag inte målat färdigt än, och det är runt 2,20 långt, vi har stooooora fönster, älskar det! Elementskydden har jag ritat upp efter inspirationsbilder, och så har jag förklarat exakt hur jag vill ha dem, och lejt bort det till hantverkare, den här gången var det Alert Senior som tog sig an uppdraget, tack för det <3 Jag har däremot målat dem själv, fyra lager har jag lagt, grundfärg och snickerifärg från bästa Happy Homes / Runes färger, butiken ligger på Erikslund/Västerås, det är Beckers färg jag har använt.

Jag älskar DBKD’s krukor, i mitt fönster står den vita (klick) och den mörkgrå (klick), båda i strl xs.

Nu har det kommit in några fler nyheter från DBKD hos Designonline, åh jag kanske behöver klicka hem dem, snygga krukor är ju så svårt att hitta tycker jag. Med vad sägs om dessa – den vita , den svarta , eller den bruna ?

Imorgon har jag lovat före och efterbilder från köket, och det ska jag hålla!

Ha en fin kväll,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.