Lamplove – La Lampe Gras – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Lamplove – La Lampe Gras

Godkväll mina fina,
Hur gullig är min lilla sockerskorpa där under nya lampan? Hon vill ju gärna vara precis där jag är, och vara center of the universe, vilket hon är, hihi. Tyckte hon var så söt när hon skulle klättra upp på köksbänken och vara med när jag fotade. Min tjej är glädje personifierad, hon är alltid glad, alltså alltid. Skrattar, pratar och skojar med oss andra i familjen, hon är en sån glädje, älskade unge, din energi smittar av sig.

Har ni haft en bra helg? Idag fick jag äntligen sätta upp vår nya lampa, som jag längtat alltså, ni som vet ni vet hur jag trånat. Och äntligen sitter den här. Paristavlan från Artilleriet hamnade bredvid, sen får vi se – men det blir ganska basic, cleant och fint så att säga. Bara få utvalda detaljer som sätter stilen, gillar det.

Lampan är en La Lampe Gras 214 och ni hittar den HÄR hos Rum21.
En designklassiker i mina ögon, tidlös och passar överallt verkligen, men vi valde att sätta den som extra belysning i köket, eller mer en statement piece, och det blev precis så bra som vi föreställt oss.
Hoppas ni gillar. Ikväll har jag tagit en minimal pensel och bättrat på färg lite varstans, imorgon fortsätter arbetet med resterande taklister. Men ser ni, det börjar bli färdigt, så härlig känsla när ens ide går från en skiss till verklighet.
Sov gott när det är dags
Kram M

Inlägget innehåller reklamlänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.