KÖKET – NYA BILDER – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

KÖKET – NYA BILDER

Godkväll älsklingar,
Jag är SÅ otroligt trött, imorse kom mina föräldrar vid halv 10 ungefär och vi drog igång i köket (medan mamma och mormor hängde med Smillis) pappa hjälpte oss och foga taklister och fixa fogen vid bänkskivorna, mannen målade runt takrosetterna och jag slipade ner fönsterbrädorna och elementskydden, tejpade runt taklister och satte pappsen i arbete, he he.
Väl färdiga gick vi över till brorsan, medan fogen torkade, och jag tog en PW med svägerskan för att sen gå hem och måla taklister, puh.. var färdig vid åtta men så skönt att ha ”en del” klar i köket.
Och jag tänker inte klaga, jag har väntat på det här köket i fyra år nu, så jag tänker måla tills jag gråter av trötthet! Inte för att jag älskar att måla, jag vill bara bli färdig!
Men ingenting får nog ta sån här tid ifrån mina barn igen, det klarar inte mammahjärtat. Den här renoveringen har varit ganska tuff, även om jag är en obotlig optimist, och nästintill outtröttlig när det kommer till interiör.

Nu ska jag lägga mig i sängen och somna framför Netflix. Jag skrev ett långt inlägg om färgen på instagram @tandlakarvillan kolla gärna där, och så hittar ni alla inlägg om köket under kategorin ”köksrenoveringen”.
Kram fina, sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.