SAND MELLAN TÅRNA – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

SAND MELLAN TÅRNA

Bilder pinterest

Jag sitter med planeringen inför nästa skyltning, först en länge period med vårskyltning, för att sen ändras om till sommar – som står hela sommaren.

Det är en riktig utmaning, att göra en skyltning som håller hela sommaren – men jag matar mig själv med inspiration, och som alltid, lite galna och högst tveksamma idéer. Jag pitchar alltid mina idéer när de är färska, just för att jag inte ska fundera sålänge själv, jag är extremt självkritisk så jag tänker att jag kanske sågar mig själv om jag inte pitchar vidare fort.

Så, min pinterest fylls numer upp med härliga strandbilder, palmer, neonsigns, glass, hängmattor och annat härligt som hela kroppen skriker efter just nu. Jag har varit sugen på att plocka in några statementpieces i mina skyltningar en längre tid nu, och kanske blir det till den här skyltningen. Jag är sugen på den HÄR , och den HÄR, båda från Rum 21, dem skulle bli så bra till skyltningen! Bxxlght, älskar, stort fan från starten kan jag säga, Daniela Upmark är förjävla grym alltså. Visste ni att hon både grundat Bxxlght och Bluebillie? Avgudar företagsamma kvinnor, det inspirerar mig till max. Det är därför jag har sådana fantastiska vänner 😉 Dem alla inspirerar mig på olika sätt.

Så, det är vad jag gör idag, prestationsångest delux, och som alltid har jag kastat mig med huvudet före utför ett stup och hoppas att jag överlever fallet. Jag har en klar hatkärlek till mig själv, då jag alltid måste tänja på varenda liten gräns och ständigt utmana mig i nya projekt och ge fingret åt min egen comfortzone, det är en pärs att leva med mig själv, det säger jag bara.

Kram mina fina, hoppas ni har haft en skön start på veckan, utan ångest, och med solsken.

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.