FREDAGSBUKETT EN MÅNDAG – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

FREDAGSBUKETT EN MÅNDAG

Godkväll fina,

Här kommer lite bilder i efterskott – dem är fotade förra fredagen, jag köper gärna hem färska blommor inför helgen, och liljor har den allra fräschaste doften som sprider sig här hemma, verkligen älskar det. Snart kommer ju den härliga sommartiden då jag kan plocka in färska blommor varje dag från trädgården, vi har en hel syrenberså i alla färger som finns tror jag, där ryker kvistar titt som tätt.

Jag har börjat kika på mer belysning till köket och har kommit fram till att det iallafall kommer att behövas fyra lampor till. Den här från &tradition till fönstret, så nätt och söt, den här från House Doctor på vitrinskåpet, den här från CO Bankeryd i taket vid arbetsytan, och den här i mässing ovanför matbordet, alla från Rum 21.

Jag skulle nog kunna ha hur mycket lampor som helst här hemma, men jag får börja i köket, helt enkelt.

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.