Svåraste beslutet någonsin? – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Svåraste beslutet någonsin?

Bilder från Valerie Aflalos magiska kök – om vi hade byggt nytt eller haft ett annat hus hade det liknat Valeries väldigt mycket, sen jag och mannen träffades har vi drömt om att göra om ett gammalt tegelhus till en modern supervilla med svarta spröjsfönster. Om jag hade haft hennes kök hade jag valt samma barstolar. Galet snygga, tycker jag!

Godmorgon vänner,

Igår tog jag tag i det och klickade hem barstolar till köket! Hur svårt ska det vara att bestämma sig egentligen? Jag har kollat på dem från Hay hela tiden och tänkt att dem blir klockrena, sen började jag vackla lite fram och tillbaka, med tankar om att den kanske är lite för industriell? Jag vill att helheten i köket ska kännas trendig, och tidlös, en kombo som inte alltid är så enkel att uppnå, trender är ju sällan tidlösa så det blir lite motsägelsefullt, men om man gör rätt val i sin planering så känns det inte “passé” om några år.

Igår när vi var hos mamma så tog vi en liten röstning mellan tre olika varianter, och så frågade jag mannen vad han tyckte, det är lite oklart om han förstår mina tankar eller om han bara nickar och ser glad ut för att jag börjar närma mig ett beslut 😉 Valet av barstolar föll tillslut på dem HÄR (Adlink)

Nu hoppas jag att dem kommer att kännas klockrena när dem kommer hem, jag tänker mig att det är en modell, färg och form som går ihop med de mesta, och ingenting man tröttnar på i första hand. Eller vad tror ni?

Kram /M

Inlägget innehåller en reklamlänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.