Matplatsinspiration – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Matplatsinspiration

Bild från pinterest – Sjuanstolarna skulle göra sig så fint i mitt matrum, längre fram ska jag byta ut vårt matbord, skulle kunna tänka mig den här kombinationen som på bilden.

Godkväll mina fina,

Smilla gör sin övernattningsdebut ikväll hos sin kompis, hoppas hoppas att det funkar bra, jag tycker det känns väldigt tomt utan henne. Jag hade planerat att träna ikväll, men istället har jag suttit hopad med jobb sen jag lämnade av henne vid 16. Att ha sportlov innebär INTE att jag är ledig, det är ett som är säkert, det betyder bara att jag jobbat kvällstid istället (ha ha) men vi har dagarna att göra saker på iallafall.

Idag har vi haft en av mina bästa vänner här, med sin dotter, och min guddotter. Solen sken även fast det var iskalla kastvindar, så lurad man blir av att titta ut, det var en kort hurtig promenad till pulkabacken, och ganska snabbt hem igen för att spela spel och äta bullar. Hela dagen har vi myst hemma, ätit lunch, tjejerna har pysslat och vi har druckit kaffe. Värdesätter den här tiden tillsammans så mycket, en heldag när vi kan vara tillsammans och hänga utan måsten, så himla skönt!

Nu har jag avslutat jobb och ska sätta mig framför serier med mannen, han tycker nog att jag är galet osocial då jag jobbat bort hela vår “lediga” kväll, he he!

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.