Tandlakarvillan

Spegelljusstakar

Godmorgon fina,

Det är en lugn söndag här hemma, vi låg i sängen till halv tio, och tog sen en sen frukost med vår lilla tjej, hon börjar bli lite piggare men orken finns inte riktigt där än. Eventuellt besöker vi mormor och morfar lite senare, för lite miljöombyte. Och kanske att jag gör ett stop på IKEA för ett ärende, om hon orkar vill säga.

Som ni ser har vår stora spegel bytt plats, jag håller på och mäter upp för nya skåp, funderar kring belysning och tavlor i matrummet, mannen blir galen på mig när jag tappar fokus på det rummet vi håller på med, men eftersom köket tagit lite tid så tappar jag motivationen och behöver gå vidare, för att sen återkomma, det där förstår han inte alls, utan blir helt förvirrad när jag börjar prata om nya rum under en pågående process, han borde ha lärt sig att det finns en tidsbegränsning på mitt fokus. Just nu väntar vi på att elementskydden vi har beställt ska bli färdiga, och därefter kan vi sätta på golvsocklar och fönsterlister, taklisterna och takrosetterna ska mannen göra färdigt imorgon, jag hoppas att det blir så nu då! Det har kommit lite sjukdomar i vägen..

Mina spegelljustakar från AYTM kommer från Newport, tyvärr verkar dem vara slut, men ni hittar dem HÄR / Kruka DBKD HÄR det här är strl S / Doftljus Voluspa det HÄR är min favoritdoft / allt från Designonline

Jag letar lite nya krukor till våra fönster också, det är svårt med våra smala fönsterkarmar, vi ska fixa elementskydd till alla fönster men det tar ju lite tid (Vi har runt 20 stycken..) de flesta fina blommor kräver lite större krukor, jag har Cloudy (ovan) i alla färger, så nu vill jag ha lite andra också, har ni något tips?

Nu ska vi göra oss iordning här,

Ha en härlig söndag!

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.