Tandlakarvillan

Plagg som lyfter basgarderoben

Godkväll fina,

Hoppas ni har haft en fin dag! Jag har lagt Smilla och kollar runt lite på nätet innan läggdags, ser så mycket framemot vårmodet och pinnar inspiration mest hela tiden, några saker behöver komma till för att lyfta min garderob och göra vardagen lite enklare, ni vet, keypieces.

Skinnleggings HÄR / Oversized skjorta HÄR / Sneakers HÄR Allt från Nelly

Skärp från Gucci HÄR / Jeans HÄR / Väska HÄR från Nelly

Här är mina köp som min garderob mår bra av den här våren.

Klassiska sneakers – till skinnleggings och en längre lätt oversized vit skjorta, tänk er lite slarvigt beachhair och lite solbränd – sååå snyggt!

Gucci skärpet, återigen! Jag skulle ha beställt ett redan förra sommaren, och så blev det aldrig av, och nu ligger dem pengarna i köket (ha ha) men den här våren blir det mitt har jag lovat mig själv! Tänk er det ihop med höga jeans från Levis i klassiska 501 men i Skinny fit, ny axelremsväska från By Marlene Birger (Älskar det gula på nya väskan, så snygg kombo) och addera en enkel bastshirt.

Ser ni det framför er? Jag blir lycklig av att bara tänka på det. Jag tänker väldigt mycket såhär, i färdiga kombinationer, sen kan jag bli besatt av en tanke på en outfit och måste leta rätt på olika plagg för att sätta ihop den efter min ide, är det bara jag eller finns det fler som mig?

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.