Tandlakarvillan

Influencerkväll på IKEA

Goddagens,

Idag vabbar jag liten skatt igen, hon är fortfarande febrig och sådär rödmosig i ansiktet, har ingen ork och är väldigt mammig och gråtmild. det blir film och mys i soffan, brasan sprakar och snön yr utanför, en helt okej dag att stanna inomhus.

Igårkväll mötte jag upp ett helt gäng härliga tjejer på IKEA Västerås, vi var inbjudna på en influencer/bloggträff av min kompis Pernilla och Ann-Sofi, vi blev bjudna på middag och hade en genomgång av vårens nyheter, och lite om hur deras inredare tänker när dem bygger rum, väldigt intressant och en riktigt härlig boost att träffa alla andra som jag följt länge (Dem allra flesta) och dagligen pratar med på sociala medier.

En riktigt härlig dukning med ”levande” rekvisita i form av grönsaker och rotfrukter. Middagen serverades av en kock från Ikea, och var riktigt fräsch och god.


Från Vänster – Daniella @nyahemmet, Sandra @bellebonnieandme, Mirelle/Designbymirelle, Jeanette @huset1919, Linnea/Linneasskafferi

Från höger Malin @lunden_9 / Karin @stylistkarinbroman / Daniella

Helena Dromhushelena / Linda Linzoshouse

Efter middagen kollade vi på Ikeas nya vardagsrumsavdelning, här är Marit @lustikulla, Helena, Malin, Susanne @susshf_myhome, Linnea (Den enda som slapp undan kameran för kvällen var söta Camilla @camillasrum)

Mycket inredningsprat, renoveringsprat och annat – en rolig kväll helt enkelt. Hoppas att få träffa alla snart igen, tusen tack Ikea för perfekt värdskap och härlig kväll i inspirationens tecken.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.