Veckoplanering – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Veckoplanering

Hello,

Det är mååååndag – ny vecka och nya möjligheter! Började dagen med att spåna idéer med mannen, jag har ett litet projekt i mitt huvud, som är som min bebis, min bebis är fyra år nu och verkar aldrig bli förlöst 😉 Jag har tänkt att jag ska ta tag i starten av den det här året, jag har inte haft tid och möjlighet innan, men det börjar bli dags nu, att förverkliga min dröm som jag haft så länge, tänk den dagen jag kan berätta för er vad jag spånat på – längtar till den dagen, men just nu är det en del jobb kvar.

Så – nog om drömmandet, ska vi titta på vad som händer den här veckan då?

Planering inför skyltning på schemat, vi ska även ta tag i en tråkig yta i shoppingcentret och den ska skissas upp och jag ska samla ihop idéer till det.

En lägenhet ska tömmas, eventuellt ska en lägenhet stylas, en shoppingdejt med min kund som vi fick avboka förra veckan, boka in möte med en av mina annonsörer och fota samarbeten.

På torsdag kommer jag att gå på ett Influenser-event på Ikea och mingla lite, på fredag vankas lunch med trevlig vän, och så är det ju alla hjärtans dag mitt i veckan – det känns som att det kan bli en fin vecka det här, och intensiv. Jag behöver även avsätta tid för träningg och besök hos sjukgymnasten för nacken.

Hur ser er vecka ut?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.