Tandlakarvillan

Guccified

Bilder från Pinterest

Jag må ha nämnt det tidigare, men Gucci har verkligen fått sig ett uppsving de senaste åren, sen en ny chefsdesigner tillsattes 2015 har det iallafall hänt grejer, och den här våren är inget undantag. Jag är löjligt förtjust i deras mönster och deras nya signaturväskor/bälten. Här är några pärlor ur den nya kollektionen.

KLICKA PÅ BILDERNA för att komma till produkten

Självklart har inte alla råd med märken, men jag älskar att leta inspiration från de stora modehusen och applicera på min egna stil, ofta gör kedjorna varianter på plaggen och accessoarerna, så det är bara en tidsfråga innan det finns budgetalternativ för den som vill, om det inte redan kommit ut. Som kläddesigner hämtade vi inspiration från de stora modehusen, mässor i Paris, London och Milano – mixat med streetstyle. Jag har alltid inspirerats av människor ”fotade på gatan”, och spanar ofta in modeller och hur dem klär sig till vardags, många är duktiga på att mixa modehusen och vanliga märken. Självklart handlar det mycket om känsla och att förutspå vad som är på gång i världen också. eftersom man ligger ungefär två år före än det som finns i butik, jag hade väldigt svårt att hålla koll på vilken säsong och vilket år vi befann oss i, ha ha, men det var en del av charmen.

Bilder pinterest

Den HÄR (Adlink) T-shirten från Gina Tricot är ett ganska bra exempel på en kedja som hämtat inspiration från Gucci, jag ser samma influenser hos dem från både Ganni och Kenzo, dem har väldigt bra koll och är oerhört snabba på trender. Gina Tricot har sitt basläger i Borås, Sveriges modestad nummer 1, och det är även där jag själv är utbildad. Jag har åtminstone en gammal klasskompis som är kvar på Gina som jag vet.

Så – budget eller lyx, min inspiration är iallafall på max.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.