Tandlakarvillan

I mitt matrum

Goddagens mina vänner,

Vilken solig vinterdag vi vaknade upp till, pappan tog sovmorgon och jag och Smilla gick ner och åt frukost, och hon slog på sin födelsedagspresent från igår, tror ni hon blev nöjd över en alldeles egen surfplatta? Oh yes, med rosa fodral och allt, lyckan var total.

Nu laddas det ner spel, och lyssnas på musik och gud vet allt vad hon pysslar med 😉 Lycklig är hon i alla fall! Och det är jag med, matrummet riktigt badar i sol, och jag känner för att ta en promenad och fånga lite solstrålar, det behövs verkligen efter två månaders mörker.

Har ni några planer för dagen?

Lite senare blir det en uppdatering från gårdagens kalas, vi ses sen!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.