Tandlakarvillan

Guldprickar i Smillas rum

Godmorgon vänner,

En ledig söndag väntar, så skönt! Jag tänkte ta tag i Smillas rum nu, det behöver rensas litegrann, jag är så sugen på nytt härinne, det finns ju så mycket fint! Det som är svårt nu är att hon är påväg mot att bli en lite större tjej, men hon leker fortfarande mycket med allt. Hennes kök och bord tar mycket plats i hennes lilla rum, egentligen vill jag byta ut det mot ett skrivbord där hon kan pyssla, men det får nog vänta ett tag till.

Nytt är iallafall guldprickarna på väggen, som kommer från Bloomingville (hittade dem hos miniroom.se) så kul att dekorera med och går att plockas bort när man tröttnar. Den lilla kaninkroken är också ny och kommer från ByOn, jag gillar verkligen det märket, här nedan kommer några nyheter från dem som gärna skulle kunna flytta in till Smilla.

Hylla HÄR / Ballong HÄR / Lampa HÄR / Sparbössa HÄR

Allt från Rum21.

Vad har ni för planer för dagen?

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.