Tandlakarvillan

Såhär får du till vårlooken

Godmorgon vänner,

Så härligt med lördag, och solen strålar in genom våra fönster (som är i desperat behov av en fönsterputs ser man nu, ha ha, oh my! Renoveringsdammet gör sig påmint)

Jag har haft en liten omröstning på Instagram om vilka som läser bloggen – ni följer mig väl där? Här hittar du till mig. Och jag har fått så fin respons, mycket via DM, tack! Jag älskar när ni har önskemål, och berättar om vad ni gillar och vill se mer av, jag vill ju ha en dialog med er läsare, det är inte så att jag helt ändrar innehåll och inriktning efter vad någon annan känner, men det är alltid kul med lite feedback, det är sällan någon skriver ”skriv inte om det där”, utan mer ”kan du visa lite tips till barnrum”, ”jag älskar reatips” osv.

Jag har länge tänkt fixa en kategori som jag kallar ”Hitta stilen”, jag pinnar (spar bilder via pinterest) väldigt mycket, speciellt outfitinspiration, och det är ju för att hitta lite nya roliga outfits, och garderoben kan få sig ett lyft med olika kombinationer av plagg och färger. Andra kan tycka det är svårt att skapa en look bara utefter en bild, och det är där ”Hitta stilen” kommer in, ganska vanligt i bla modetidningar, man visar bilder på liknande plagg för att man ska kunna göra en ”copy-paste” till sin egen garderob, hänger ni med?

För att göra det enkelt för er finns det direktlänkar till plaggen, med en inspirationsbild till.

Bild pinterest

Skjorta HÄR / Kjol HÄR / Väska HÄR / Ankelboots HÄR

Allt kommer från & Other Stories och är vårnyheter.

Precis såhär vill jag se ut i vår – det vore ju en dröm att hitta en cognacsfärgad kjol, jag kan tänka mig att t ex Zara vågar sig på en sån. Jag har redan en svart skinnkjol, men den har slits fram och är lite svårburen till vardags (tight som ett ormskinn), så min garderob skulle må bra av en lite mer avslappnad modell som funkar både till vardag och fest.

Jag har alltid älskat mode och kläder, Elle var min bibel väldigt tidigt, och som många vet kunde jag leva ut det ett par år tidigt i karriären som kläddesigner. Under småbarnsåren tyckte jag inte alls att det var lika roligt längre, sen har det successivt kommit tillbaka, och nu känner jag mig mer som mig själv igen, jag tänker i klädkombinationer igen, ha ha.

Om du gillar det här inslaget i bloggen, tryck gärna GILLA <3

Tack!

Ha en mysig lördag,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.