Tandlakarvillan

Månadens lista

Godmorgon,

Månadens lista är här – redan. Det här är alltså första listan för 2018 – månadens lista är en återkommande kategori där jag i början av varje månad listar favoriter som jag gillar lite extra mycket.

Den här månaden står min dotter i fokus, eftersom hon fyller 5 år den 20 januari, så just nu har jag bara hennes födelsedag i tankarna, och vad hon ska få när hon fyller år. I julklapp fick hon mestadels leksaker, så nu är jag lite sugen på att förnya en del i hennes rum.

Det här känns nytt och fräscht, och får gärna flytta in i drömrummet omedelbart.

Nytt print av Mrs Mighetto ”Emma” / Överkast från garbo&friends / Bordslampa ByOn / Förvaringspåsar från Tellkiddo / Matta från Ellos / Klänning Stella McCartney Kids / Stövar från Mini Melissa / Sittpuff från NG baby

Lite förnyelse vill jag gärna ha i hennes rum, det nya printet från Mrs Mighetto tycker jag ser ut som Smilla och Sally – så gulligt. Överkast, matta och sittpuff vore mysigt också. Och har ni spanat in märket Mini Melissa som gör dem allra sötaste och mest fantasifulla skorna? Det blir definitivt ett par till min lilla fröken.

Mina tidigare listor kan du se här

December /November /Oktober

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.