Att få piffa ett kök – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Att få piffa ett kök

Godkväll mina vänner,

Har ni det mysigt under julveckan? Jag hinner knappt reflektera över att vi är lediga känns det som, dagarna går så fort och ändå är vi mestadels hemma. Idag hade vi Smillas kompis här direkt efter frukost vid 10, dem lekte och jag fixade lunch direkt så vi kunde åka ner till ishallen till klockan 1 för att åka en stund. Efter istiden var det bara hem och lämna barn, åka och handla, fixa inför nyår, lämna mellanmål till sonen i ishallen, ner på bolaget, återvinningen, hem och laga mat. Gör man någonting annat än att äta när man är ledig?

Idag blev det lax med citronsås och matvete, en liten kontrast till all fet julmat vi stoppat i oss under veckan. Något lite härligare än matlagning är att jag ju får göra den i mitt nya kök, hurra!

Att för första gången NÅGONSIN (Iallafall sen vi flyttade till huset) få piffa köksbänkar, alltså Im in heaven! Jag har ju inte köpt många “finheter” till just köket pga att jag tyckte det var pengar i sjön, varför ställa något fint i ett urfult kök? Nej, då blir jag bara ledsen, ha ha.

Men nu är det min tid.. Jag får gå all in på köksprylar äntligen, allting jag ställer i mitt halvfärdiga kök blir ju hur fint som helst tycker jag! Och nu vill jag shoppa på mig typ hur mycket som helst.

Det allra sötaste After Eight huset, jag köpte även dessa till Smillas dagisfröknar, en söt liten gå-bort-present om inte annat, för oss som älskar mint. Jag älskar tantgodis som punschpraliner och Marianne.

Kranen, pricken över i:et. Så vacker så jag blir gråtmild varje gång jag äntrar köket, på riktigt.

Såhär vid mellandagsrea är jag ju vääääldigt sugen på att klicka hem lite finheter till köket.

Mässingsbestick har jag pratat om i fyra år snart, dem HÄR från Designonline (Adlink)var ju galet bra pris på! Det HÄR (Adlink) underlägget är ju verkligen en dröm och skulle göra sig perfekt bredvid spisen, fint när den inte används också, från Rum 21, ingen rea på det såklart, imorgon när vi ska in och shoppa tänkte jag övertala mannen om att vi ska köpa den HÄR (Adlink) från Rum 21 den med, jag har fortfarande inte gett upp hoppet om brödrosten som ni märker, och tills vi kan samsas om sort (och pris) så är vi ju utan..

Ha en riktigt mysig kväll,
Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar-

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.