Tandlakarvillan

Vardagsrummet redo för 2018

Godkväll vänner,

En ganska lugn dag når sitt slut, jag vet inte om det bara är jag, men jag har känt mig otroligt trött efter julafton, barnen sover länge men ändå är jag tröttare än tröttast.

Kanske behövs ett nytt år och en nytändning 😉

Några dagar innan jul klickade jag hem en ny soffa, efter att ha haft span på den ett tag, så passade jag på när det var 20%. Det är kanske bara jag som kommer på att vi ska ta in två nya soffgrupper och trolla bort två, tre dagar innan julafton i renoveringskaos men.. det blev ju bra och alla inblandade överlevde även det (ha ha)

Valet föll på en vit soffa i linne, något jag suktat efter flera år! Vi köpte våra klassiska soffor i grått när vi flyttade in i huset för snart fyra år sen, men jag har aldrig känt att dem lirar med min stil, jag är ju allt annat än klassisk. Efter att vi skaffade Sally (vår birma) för två år sen har hon klöst sönder båda två, och när jag plockade in mer grått som gardiner och mattor fick jag panik av allt grått, det är svårt att samla alla nyanser, och sofforna var det som bara måste bort (Om ni frågar mig givetvis..)

Tadaaa – här är den (den lilla hyacinten är påväg upp till Smillis rum, den kom med i bild) mattan vi hade här har flyttat upp en våning. Soffan är från Jotex och ni hittar den HÄR (Adlink)

Äntligen känns det mer som jag, och mer hemma. Tavlan, pläden och tidningsstället är nytt och kommer från Newport.

Nu suktar jag efter en stor härlig matta här inne. Kanske den här (Adlink) eller den här (Adlink)- vilken tror ni blir bäst? Båda är Classic Collection som jag hittat hos Confident Living. Jag har ju bloggat om dem tidigare men kan fortfarande inte bestämma mig.

Lampan ska upp till sovrummet igen, den var bara på tillfälligt besök, den blir lite för ”snäll” ihop med soffan om ni förstår vad jag menar. Jag är lite sugen på den här,(Adlink) tror den skulle göra sig bra där, från Ellos.

Julens klappar var inslagna i brunt papper med mörkröda band, enkelt och fint tycker jag.

Och på andra sidan vardagsrummet gömmer sig ännu en ny soffa, jag köpte den i höstas för att använda i styling, men när den ena grå åkte ut kändes det inge bra att spara den andra heller, så vi bar upp min vita från källaren och ska köpa ytterligare en del till den, den är bara SÅ skön att ligga och titta på tv i. Den här delen är ”tv-hörnan”, vi har tvn hängandes på väggen, och även om vi kan svänga runt den till den andra soffan är tanken att det är här vi har det myset, så här är barnens ”del”. Soffan heter Söderhamn och är från Ikea.

Spegel, vas och ljuslyktor från Newport, skål från ByOn om någon undrar.

Så mysigt och stämningsfullt om jag får säga det själv, ha ha! Som ni ser är det en hel del som saknas, men hellre det och att det känns rätt, än att lägga in något som förstör helheten.

Således – vardagsrummet har återigen ny kostym, sambon bor fortfarande kvar och jag är fortfarande vid liv. Vi överlevde julstressen, soffbyten och en sexmånaderslång köksrenovering – det får man ändå vara nöjd med.

Hoppas ni njuter av ledigheten, det gör jag! Nu väntas film på tv, och jag plockar fram lite gott.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.