Tandlakarvillan

Pizzakväll och julstök

Godkväll vänner, eller ska jag säga godnatt kanske,

Tittar in för att säga hej! Idag hämtade jag Smillis lite tidigare på dagis eftersom hon gick på Jullov idag (Känner mig dock som en väldigt omysig mamma som har haft alldeles för mycket att göra senaste veckorna, suck)

men imorgon är vi ”lediga”, och ska fortsätta med julbestyren. Vi ska handla, och så behövs det städas. Efter dagis klädde vi granen som mannen och jag plockade in under dagen, jag bad honom att jobba hemifrån idag eftersom vår soffleverans skulle komma under dagen.

Såhär ser det ut när min busiga tjej klär granen, ha ha! Det var jag och brorsan som åkte iväg och fixade gran i söndags, och en liten nätt skapelse på 3 meter fick följa med hem. Mannen gjorde hål i taket när vi satte ner den i foten, han var sådär nöjd, och jag fick lova dyrt och heligt att det blir en plastgran nästa år (Jag lovade honom dock att det kommer vara en av de dyrare slaget så.. Någon jädra måtta får det liksom vara om jag ska byta ut min kungsgran..)

Sen blev det pizzakväll – brorsan kom förbi och hjälpte oss med de nya kyl och frysarna, vi har burit soffor, möblerat om här hemma så vardagsrummet har fått en makeover och halva övervåningen är ganska belamrad med möbler för tillfället..

Oh well, imorgon är en ny dag.
Granen är åtminstone klädd, den nya soffan är på plats, köket är snart snart användardugligt och vi är båda fortfarande vid liv, det får man väl ändå kalla en lyckad dag.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.