Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Godmorgon mina söta läsare,

Hur mår ni? Det är fredag igen, och vi närmar oss tredje advent vilket känns HEEELT galet vad fort det går. Veckans fredagsoutfit går i julens tema vill jag lova – rött. En färg som jag verkligen gillar, det har ni nog märkt under hösten, och på julafton vill jag verkligen ha något rött på mig, det är nästan ett måste.

Den här klänningen fick både mig, och min fina vän som hjälpte mig att fota, att stanna upp. Den är så magiskt snygg på, tyget är lite tyngre och ger ett väldigt fint fall. Som jag nämnde redan förra veckan så är omlottskärning och halvlång ärm fint och smickrande på alla kroppar!

Årets julklänning i mitt snart färdiga kök, jag ska komplettera med ett par röda läppar också så är jag all set. Klänningen kommer från Residus och jag har strl S.

Önskar verkligen att December kunde vara lite ljusare bara, det är så svårt att fota när det är ett sådant mörker, jag vet att vi är många bloggare och instagrammare som kämpar den här årstiden.

På fötterna har jag nya pumps från Whyred – riktigt coola med lite högre skärning på båda sidorna om foten, och lagom hög klack för att använda till vardags.

Och så har jag såklart fixat ytterligare ett erbjudande till er, eller förlängt vill säga, nellan fredag – söndag erbjuder Nancy & Samuelson mina läsare hela 20% på plaggen jag visar upp – så in och fixa julens finaste outfit redan nu.

Önskar er en superfin fredag,

Kram M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.