Tandlakarvillan

Lugn dag I smillas rum

Hej vänner,

Söndagskvällen närmar sig och mörkret har lagt sig, jag sitter i vardagsrummet med Sarah Dawn Finer på Spotify, hennes julskiva ”Winterland” är och förblir min eviga julfavorit, jag har spelat den sen den kom och tröttnar aldrig.

Vi kom precis hem från stallet där det var Luciashow, så kul och superduktiga tjejer och killar som rider. Idag har vi varit hemma hela dagen, barnen har lekt och pysslat medan vi har skruvat köksskåp. Både Smilla och Melvin har pyntat varsin gran i sina rum och hängt fram nya julstrumpor – varje söndag kommer tomten med en adventspresent och lägger i – en tradition jag startade när Melvin var lika gammal som Smilla, eftersom vi hade byte just på söndagar då. Jag hade tänkt ha paketkalender varje dag åt Smilla som jag haft de senaste åren, men det fick bli såhär i år istället, vi har haft minst sagt fullt upp.

Den söta julstrumpan hittade jag på HM Home, den är ny för året. Jag ville egentligen ha den HÄR (klick) från Designonline, magiskt snygg!! Men priset var inte riktigt försvarbart just nu kände jag, ha ha, den från HM låg på 99 pix.

Stämningsfullt med microslinga på batteri i granen..

Första advent fanns ett varsin juligt kuddfodral i till sängen, Smilla fick ett med gult och glitter, och Melvin ett grönt i linne med text – båda från HM Home. (49 kr st, tycker det är perfekt för en adventspresent!)

Granen får dem såklart pynta hur dem vill – inga ”mamma-händer” som ska piffa och dekorera här inte, ha ha, dem får gå loss och hänga kors och tvärs. Så gulligt och charmigt – lyser fint om natten och glittrar, Smilla älskar att ha den precis bredvid sängen.

Små renar och glitter smyger sig in här.. Ingen surprise att min snart 5-åriga tjej älskar glitter. Paketet är en lampa från Ikea.

Hoppas ni har haft en skön söndag,

Nu ska jag fortsätta skruva lite lådor så vi blir färdiga någongång.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänk –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.