Månadens lista – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Månadens lista

Hej vänner,

Här kommer månadens lista, lite prylar som hjärtat klappar lite extra för just nu – och det här får bli önskelistan till tomten då, eftersom det snart är jul.

Vid jul och födelsedagar vill jag ju inte ha något som “jag behöver”, nej man vill såklart ha saker man inte behöver, bara för att det känns lyxigt och härligt. Sånt man behöver måste man ju ändå köpa!

Så, jag vill gärna ha lyxiga produkter, smycken, kläder, härlig inredning, coffeetablebooks, spel eller något annat kul.

Den här julen önskar jag mig den här ubersköna klänningen från Busnel HÄR som var med på veckans fredagsoutfit tidigare i höstas, ett riktigt statementpiece från Jonathan Adler (Royal Design) HÄR , och hans askfat i orange HÄR , så himla snyggt (perrrrfekt julklapp tycker jag! Till den som har allt) Gannis snyggaste vårsko HÄR från Boozt, en av alla deras superfina vårnyheter. Pink is the shit så att säga! Ett par roliga örhängen från Sophiebysophie gör ju vem som helst glad HÄR, ny plånbok från By Marlene Birger (Här är faktiskt något som jag både behöver och vill ha) HÄR hos Boozt finns den, en riktig urkur för huden är masken från Carita, jag hoppas den kan göra under för min vinterhud, finns hos Lyko HÄR

Det var min lilla önskelista – jag tror jag ska ge mig själv en julklapp också, äter ju inget julbord eller har någon chef som berömmer mig, så en får ju sköta den delen själv 😉

Vad önskar ni er i julklapp?
Förutom det uppenbara, en härlig jul, att vara frisk, fred på jorden och byte av president osv..

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tandlakarvillan

    tack, visst är det härligt med lite onödiga materiella ting som hjärtat slår lite extra för 😻 Nej jag är ingen höjdare på pinterest tyvärr, hinner inte med alla sociala medier, blogg och instagram får räcka 😊

  2. tandlakarvillan

    tack, visst är det härligt med lite onödiga materiella ting som hjärtat slår lite extra för 😻 Nej jag är ingen höjdare på pinterest tyvärr, hinner inte med alla sociala medier, blogg och instagram får räcka 😊