Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

En magisk fredag är här – och vi närmar oss andra advent, är det inte helt galet så fort allting går. Förutom julklappar håller jag koll på festliga outfits och glittriga klänningar. Här kommer en av mina favoriter som kan bäras året om – märk väl att jag inte ofta använder svart upptill, men ibland gör jag undantag. Och den här klänningen gör det verkligen värt det.

Svart, draperad i midjan, leoprint och halvlång ärm – fyra rätt om ni frågar mig. Jag gillar inte ärmlöst vintertid, även om jag kör brun-utan-sol, det är mycket mer praktiskt med en ärm, här behövs ingen jacka eller kofta över, utan bara en klänning – POW – och du är ready to go.

Jag gillar att dem skojar till det med ett leoprint ton-i-ton på en annars väldigt sofistikerad modell. Den är lagom lång, lagom urringad, smickrande med sin omlottskärning, drapering över magen och en bra ärm. Det här är den perfekta klänningen för familjetillställningar, eller julbord med jobbet.

Den håriga lilla partyväskan är från Whyred och är i perfekt strl för att få plats med mobil, korten och läppglanset 😉

Klänningen är från By Jolima, och även dem blingiga örhängena som jag har på mig.

Mina fina läsare/följare får även 20% på plaggen mellan fre-sön, så passa på att shoppa! Den här klänningen är SÅ prisvärd, och med rabatt blir det verkligen vinterns hit. (Har för mig att den ligger runt tusenlappen)

Den här klänningen gör sig fint till de flesta kroppstyper. Jag har strl S, och den är normal i strl.

Ha en fin fredag mina vänner,

Kram /M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.