Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Veckans bästa dag är äntligen här, och vad sägs om att vi äntrar December exakt NU – hurra! 24 dagar till julafton idag, barnen är laddade, och jag är mest laddad för lite ledighet skulle jag nog säga, och på vad nästa år har att erbjuda, så otroligt pepp på det!

Decembers första fredagsoutfit blir en festlig sådan, eftersom vi går in i festligheternas månad numero uno. Spetstop från Moshmosh är perfekt både till vardags och till fest tycker jag, skulle likaväl kunna styla den till ett par jeans till jobbet.

Dem allra skönaste byxorna har ni här – sådär skira, fina och supervida,och lite svåra att fånga på bild, men dem är riktigt snygga i verkligheten.

Sist men inte minst – gahhh jag får andnöd av Whyred nya skor i coolaste signalrött. Ett par riktiga praliner på foten, och jag kan säga till er som gillar Whyred att ni inte kommer bli besvikna på vårens kollektion, så otroligt cool, dem här röda skorna är bara början.

Alla plagg hittar ni hos Nancy&Samuelson i Erikslund Shopping Center. Jag har strl M på toppen (Skulle kunna ha S istället) byxorna strl S och skorna strl 38 – alla normala i strl.

Och mellan fredag-söndag har jag fixat en fin rabatt till er, ni får hela 20% på alla plagg på bilden – happy shopping darlings.

Ha en magisk fredag!

Kram /M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.