Tandlakarvillan

I got blues – vårfräscht mitt i vintern

Godkväll vänner,

Under rådande Black Friday/Week tänkte iallafall jag passa på att spana in lite vårnyheter på en gång och inte bara vinterns sortiment, efter jul är jag alltid sugen på krispigt och fräscht igen, och det finns väl ingen fräschare färg än blå, eller hur?

Jag älskar iallafall blått, och dessa plagg skulle jag gärna investera i. Allt kommer från Cubus – klick – Yes please, ge mig! Här är lite budgettips (vet att ni alla uppskattar det, gillar er feedback, tack fina ni)

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

Gillar ni dessa typer av kollage? Tryck gärna gilla om ni vill se mer av den typen <3

Hoppas ni har haft en bra start på veckan,

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar till Cubus –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.