Tandlakarvillan

Årets kanske bästa julkalender

Hej mina vänner.

Har ni haft en bra dag? Det känns så skönt att det är fredag imorgon, egentligen vet jag inte varför jag längtar så mycket med tanke på att jag har galet roligt jobb, och dessutom ändå ska måla och montera kök hela helgen, ha ha! Vi har ju målat varje kväll den här veckan, igår målade jag element, verkligen superskoj var det, Zzzz..

Men det närmar sig iallafall, det är ju en lättnad. Sen att jag är så smart att jag väljer att lägga sluttampen på köksrenoveringen samtidigt som årets största skyltning ska vara färdig, ja det är som min man brukar säga ”Verkligen full pott” (Han brukar säga exakt så när jag gör sånt som är lite ”typiskt mig”, t ex den gången jag råkade kasta ut mitt rödvinsglas som träffade 1) min nya vita matta 2) mitt betongbord 3) min saltlykta – alla tre nämnda går ju inte att tvätta bort rödvinsfläckar på för er som inte vet det, ja eller som när jag planerar utomordentligt dåligt, det händer ganska ofta det med.

Hursom – nästa vecka lägger vi golv så vi målar på för glatta livet här hemma.

Förra veckan fick jag hem årets sötaste Adventskalender från Mymuesli, en muslisort bakom varje lucka – min frukosttokiga lilla tjej var LYRISK, det har varit nästintill slakt här på morgonen om någon tafsat på en lucka, vi har såklart provsmakat den här kulinariska upplevelsen, vi smygstartar lite..

Det var ingen liten nätt pjäs jag kånkade hem från posten.

Vi går direkt på nr 24 (Får man det? Måste iallafall visa vad som gömde sig bakom den..)

Jaaa – julmusli, rikigt god! Jag älskar kanel och julkryddor så den här passade mig. Ska vi se vilka fler sorter som gömde sig i lådan?

Ett axplock – det fanns hur många som helst, vad sägs om hallon/vit choklad, mörk/vit choklad, blåbär/björnbär/hallon, choklad/banan. Smilla hälsar att hennes favorit alla kategorier är den som bara är choklad, hon är en chokladälskare av rang, jag är lite nyfiken på hallon/vitchoklad den lät ju supergod.

Adventskalendern kommer från Mymuesli, tack för att vi fick testa er adventskalender.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.