Tandlakarvillan

Novembertrötter

Godkväll vänner,

När jag vaknade i måndags ville jag gråta, inte för att det var måndag utan för att hela mitt face hade gett upp under natten, på riktigt! Varje PMS-period får jag galet dålig hy över hela hakan (HATAR! Varje månad samma visa..) så mycket riktigt hade huden riktigt lyft sig över hela hakan i stora röda utslag/finnar (Vilket trevligt öppningsnummer det här blev för blogginlägget.. Ha ha)

Mina ögonbryn hade mirakulöst växt ihop över natten, hur är det ens möjligt att dem kan växa så snabbt? Jag hade i sann november-anda odlat tangorabatt över natten på överläppen, och pannan hade i princip flagnat av. Som om det inte vore nog att mötas av den här misären sådär vid sjusnåret en måndagsmorgon, så hade jag inte en antydan till pigment i varken ansikte eller kropp, och mina fyra spartanskt utplacerade lösfransar som satt kvar var ledsna och vissna, och så avslutar vi eländet med ett munsår, det känns JU trevligt.

Man kan inte vakna såhär och känna ”lets kick it” det går liksom inte. Så jag bestämde mig för att göra en November-quick-fix, för är det någongång det verkligen behövs skulle jag säga November och Mars, mina ångest-månader.

Fixade nya naglar och hade franstid samma dag, tack och lov – sen var det bara noppa, vaxa, peela, smörja, brun-utan-sola (ska tipsa om den allra bästa sen, lovar! jag har provat en ny budget och den är galet bra!) och som pricken över i:et drog jag i en blekskena över natten när jag ändå var i farten.

Och så badade jag i hudlotion och olja, älskar det. Den här årstiden är jag torr som en barkbit. Jag kan tipsa om min lilla life-savior, den här klassiska lilla godingen, finns HÄR superbra pris på den, och även den HÄR ska jag beställa, mycket fukt behövs såhär års, båda från Lyko.

Elizabeth Arden – eight hour creme. Jag använder den till läppar, nagelband, knäskålar, armbågar (pannan som rasade sönder i måndags..) så bra att ha nära till hands.

Nu känns mitt novembertrötta jag myyyycket bättre! Mannen skrattade åt min mini-makeover och frågade om muschen var borta, ha ha, ja såklart jag överdriver i andras ögon, men känslan för en själv är ju densamma. Jag är skitnoga med min hud och får panik när den ger upp, utseende är såklart inte allt men om man känner sig fräsch så mår man helt enkelt bra, iallafall jag!

Hoppas ni unnar er en minimakeover med peeling, härliga crèmer och en bra bus, det gör så mycket såhär års, och jag lovar att ni kommer känna er piggare (komplettera med lite vitaminer också, jag köpte hem omega 3 och vitamin D i veckan)

Nu är det dags att släcka ner här, jag har redigerat lite bilder så jag har i veckan när mörkret lagt sig. Nu jobbar jag för fullt med julskyltningen och på kvällarna är det renovering, men jag ska försöka hålla igång bloggen som vanligt, hoppas ni hänger med mig!

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.