Tandlakarvillan

Halloweenmiddag hos oss

Godmorgon vänner,

Jag har lämnat Smilla på förskolan och satt igång med jobb för veckan. Jag tänkte visa lite från vår Halloweenmiddag vi hade i helgen, så komiskt att vi som inte ens har ett kök har Halloweenmiddag, det är lite typsikt mig. ”Ja, men det går väl hur bra som helst”, det är jag det, när jag väl dukat bordet insåg jag att jag inte hade någonstans att göra iordning pizzorna, ingenstans att hacka och skära, så jag fick stå på den lilla spisen vid källaren och slänga in dem i ugnen på löpande band, ha ha!

Hursomhelst, det gick ju ”huuuuur bra som helst” och vi hade det supermysigt.

Smilla piffade bordet med spindelnät, spindlar och sugrör med pumpor. (Ja alla glas skulle ha varsitt sugrör, oavsett karaktär)

Sugrören hittade jag på TGR.

Och så kom dem, brorsan och svägerska med småkusinerna Liam och Ludvig, och ”mormor och morfar” (mamma och pappa) det var bara storebror som fattades, som har mammavecka. Lite trångt att trycka ihop alla i vardagsrummet när vi stängt av halva nedervåningen men det är som det är, jag älskar att umgås med familjen, och fixar gärna middagar och mys hemma hos oss.

Efter maten fick barnen titta på Bamse och fick varsin liten Halloweenpåse med godis.

Den minsta i samlingen fick lite majsringar i en mugg, och placerade sig själv på golvet mitt i rummet framför Bamse, så himla söt, min älskade lilla Ludde, världens snällaste unge. Där satt han i godan ro och plockade med sina ringar.

Hur firade ni Halloween i år? Visst blev det konstigt när det var mitt i veckan, vi fick dela upp det på två helger.

Hoppas ni får en fin start på veckan,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.