Önskelista november – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Önskelista november

Godkväll vänner,

Hoppas ni har haft en fin dag! Det är redan november, hur fort gick inte det? Och det är dags för månadens lista. Månadens lista är mina “must-haves” för månaden, grejer jag gillar extra mycket och nyheter i både mode/skönhet och inredningsvärlden.

Sweashirt Ganni från Boozt HÄR / Inneballerina från Flattered HÄR / Kudde från Chatwal&Jonson HÄR / Advemtstjärna Sputnik HÄR / Bokstöd Skultuna HÄR allt från Royal Design.

Okej, jag erkänner mig besegrad för färg. Orange, vinrött och lila har golvat mig totalt. Jag har ju varit en motvalskärring gällande lila, men den här ljusa lavendeln har tagit mig faktiskt, och jag erkänner mig besegrad.

Hur snygg är kuddfodralet i Hermesorange? Dör. Sweatshirten från Ganni har jag spanat på ett tag, tror det faller på den här lila ändå, även om jag velat fram och tillbaka. Inneskor från Flattered så jag kan mysa omkring här hemma i vinter med ett fint set till (Gärna i cashmere tack!) La upp en bild på adventsstjärnan Sputnik för någon vecka sen, den är makalöst snygg och jag hade gärna hängt den ovanför köksbordet under jul. Bokstödet från Skultuna skulle verkligen passa i en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet… jag börjar med bokstödet, så kommer hyllan av sig självt 😉

Vad vill ni satsa på den här månaden?
HÄR kan ni se Oktobers lista.

Ha en mysig kväll!

Kram /M

– Inlägget innehåller Adlinks för Boozt, Flatter och Royal Design –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.