Tandlakarvillan

Budget VS Lyx och byxorna jag älskar

Godkväll mina fina läsare,

HUR är det ens möjligt att jag lägger ett outfitinlägg utan länkar och uppgifter om vart kläderna kommer ifrån? Lugn i stormen, här kommer det (Ha ha)

Byxorna är nya och jag bara äääälskar dem, jag älskar allt som känns som långkalsonger eller som att man är naken. Jeans som slutar långt ner på magen är ett big NO-NO för mig, jag HATAR jeans som slutar på höften, det är hemskt och osmickrande för någon som inte har superplatt mage, du kommer undan i ett fall och det är Beyonce-höft som tar över fokuset från mage (Jag är tyvärr inte en av er)

Således – älskar hög midja och långkalsongkänsla.

Något jag tycker fler borde göra är verkligen att INTE haka på alla trender utan anpassa din klädstil efter din kropp. Vill ni veta mer om sånt?

Och varför är jag så galen i kläder, stilar, trender, kroppstyper? Jo.. jag är kläddesigner, i själ och hjärta! Även om jag inte arbetar som det just nu, men det finns där, som en sprudlande kärlek i periferin, redo att bubbla upp till ytan.

Jag tänkte att ni skulle få gissa vilket plagg som är mitt – budget vs lyx. För visst tycker jag att det är härligt med lyx och flärd och härliga kläder, men givetvis kan man likväl köpa lite (eller mycket) billigare och få likadan stil till ett billigare pris.

Vi kör då..

HÄR (Adlink) / HÄR (Adlink)

Budget vs Lyx, eller Lyx vs Budget – vilket är vilket?

HÄR / HÄR (Adlink)

Det skiljer 5000 kr på dessa två skinnjackor – vilken är ett budgetkap, och vilken av dem tror ni jag har?

HÄR (Adlink) / HÄR (Adlink)

Hade ni några rätt? Vad föredrar ni? Budget outfiten kostar 1900 kr vs Lyx som kostar 10100 kr.

Gillade du det här typen av inlägget? Glöm inte att trycka på GILLA.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar för Boozt och Gina Tricot –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.