Tandlakarvillan

Årets snyggaste adventsljustake

Hello mes amis,

Vi fortsätter julinspirationen – mitt i Halloween, förvisso, men vi har liksom hur mycket som helst att avverka under November. Årets adventsljustake till exempel. Det här var min variant förra året. En i mässing från AYTM från fina nätbutiken ByBinett.se.

En enkel slinga med eucalyptus runt var det enda som behövdes tyckte jag, enkelt och fint, visst får man lita julkänsla nu?

Jag tyckte förra årets glögg passade mycket bra till mitt pynt, ha ha, grönt och mässing sammanfattar verkligen förra julen. Så himla snyggt ihop.

Nu funderar jag på vilken som ska bli årets – och jag har några favoriter.

Vilken är din?

HÄR / HÄR

Min favorit från Georg Jensen som jag tänkt köpa flera år har dessutom kampanjpris på Royal Design just nu – kanske borde slå till, eller vad tycker ni?

HÄR /HÄR

Jag har on
ekligen svårt att välja mellan silver och mässing, ha ha, jag gillar verkligen dessa från Skultuna, den ena mer plånboksvänlig än den andra – gissa vilken!

Däremot kan man tänka HUR länge kommer man att ha sin adventljusstake, egentligen? Ganska många år om man köper en som man verkligen verkligen tycker om. Såklart kommer trender och går, men om man köper en lite mer klassisk så tror jag verkligen den håller i många år framöver.

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar för Royal Design –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. seagullcrying

    Har den från G.J älskar att det finns en ”pinne” med läderband till så att man får upp ljusstaken lite 😊 Har den på bilden stående framme året om men så vid jul så tar ja fram ”pinnen” så blir de som två helt olika ljusstakar. Tycker absolut duskall köpa den, den är tidlös

  2. seagullcrying

    Har den från G.J älskar att det finns en ”pinne” med läderband till så att man får upp ljusstaken lite 😊 Har den på bilden stående framme året om men så vid jul så tar ja fram ”pinnen” så blir de som två helt olika ljusstakar. Tycker absolut duskall köpa den, den är tidlös