Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Godmorgon mina vänner,

Fredagsmorgon redan, så skönt! Sen har vi en lång helg som väntar, vad har ni för planer ikväll?

Jag tittar såklart in nu för att visa Oktobers sista Fredagsoutfit – och jag passar på att visa en festlig sådan med päls och paljetter!

Päls från Oui, och kuvertväska från Whyred.

Redo för en middag på stan för att fira fredag i skönaste jeansen från Samsoe Samsoe, dem sitter som gjutet på kroppen kan jag lova.

Älskar verkligen att dem är uppklippta längst ner, men lilla fröken här får klippa av en bit till för att få till den där perfekta ankellängden, dammar av mina beiga pumps, vädret till trots!

Discotröjan kommer även den från Samsoe Samsoe, en basmodell fast full med midnattsblå paljetter, piggar upp vilken vardagsoutfit som helst och är perfekt att ha med och svida om till om man går från jobb till fest/middag.

Alla plagg kommer från Nancy&Samuelson och ni hittar dem i Erikslund Shopping Center i Västerås.

Har ni någon favoritoutfit av alla jag har visat? Ni hittar dem här , här , och här.

Det vore väldigt kul att veta, och se vilken stil som faller er i smaken. Ni får gärna kommentera om det är något särskilt som ni skulle
vilja att jag visar när det kommer till outfits. Jag har redan planerat outfits för November, för veckans fredagsoutfit fortsätter, och det kommer bli riktigt fina! En mix av färg, mys och vardag.

Ha en riktigt härlig fredag!

Kram /M

ANNONS

#nouwoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.