Tandlakarvillan

Dagens tips

Hej mina vänner,

Jag bara måste tipsa om att Boozt har upp till 30% på klänningar just nu, jag brukar passa på när det är något jag gillar. Jag vet att ni uppskattade förra gången när jag tipsade om Nelly, så vi kör igen!

Jag funderar på den HÄR eller den HÄR , perfekt till vardags med tjocka strumpbyxor och sneakers eller ankelboots, eller den HÄR eller den HÄR till hösten och vinterns fester. Vilken vill ni klicka hem?

Lite inspiration till mina klänningsval – sport och streetmodet är fortfarande superinne, och likadant med feminina volanger. Senapsgult och grått är favvofärger för mig!

Hoppas ni hittar något!

Kram /M

– Inlägget innehåller annonslänkar för Boozt –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.