Tandlakarvillan

En dekoratörsdröm och vad jag jobbar med nu

Godmorgon vänner,

Idag öser det verkligen ner ute, brrr, vi fick precis leverans av några kubik ved så nu ska här eldas, borde det inte ingå bärhjälp kan tyckas?

Jag har en hel del planering på agendan inför julen, och fota samarbeten, det känns lite typiskt när regnet verkligen öser ner, det försvårar ju verkligen allting som har med foto att göra.

Så – i år gör jag alltså julskyltningen för Erikslund Shopping Center i Västerås, äntligen får jag berätta det !! Och det känns ju bara så himla härligt, roligt och lite nervöst. Gallerian är verkligen gigantisk med enorma ytor så varje skyltning är en utmaning, men jag älskar ju utmaningar och utveckling, så det kommer bli kul och det känns så bra att vara tillbaka på plats igen (Även om jag varit bakom kulisserna och inte fått berätta något för alla som frågat!) Det har länge varit en dröm att få arbeta med en sån stor galleria som Erikslund, och att göra jul – tro mig, det finns inget roligare för en riktig Jul-Junkie som jag!

Julskyltningen är ju fortfarande lite hemligt med tema och så vidare. Men jag tänkte att vi kan kolla på höstens skyltning som kallades ”Välkommen in”, en skyltning jag formade efter just det temat. Inspiration både till hemmet, till jobbet, vardagen, till träningen – för vuxna, barn och tonåring.

Och vart kommer dessa paraplyer in kan man undra?

Jo, paraplyer användes i marknadsföringen för Välkommen in och jag tyckte det var en rolig detalj att lyfta i centrat – jag tror inte att någon som var därinne undgick att dem var omringande av paraplyer i höstens trendfärger!


(Vart får jag alla idéer ifrån? Dont know.. Ha ha)

Ett litet axplock av hela skyltningen som var riktigt uppskattad av både besökare och butiker. Jag har en speciell stil både när det kommer till heminredning och till kläder och outfits, och knäppa idéer, jag hoppas att det genomsyrar både mina homestylingar och mina skyltningar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag lägger iallafall min själ i det, och jag vill att det ska kännas som mitt JOBB, att det syns att det är jag som har gjort det.

Vi får se om jag lyckas även till JUL.

Hoppas ni gillar det, och att ni som besökte Centret under September gillade skyltningen.

Kram /M

Bilderna är fotade av My Vestlund @myfoto

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.