Tandlakarvillan

Helgen som gick

Godkväll darlings,

Har precis nattat min älskling efter middag hos mamma och pappa. Hon följde med ut i skogen och plockade svamp med dem medan jag och mannen blev kvar hemma och slipade väggarna i köket, suck.. så tråkigt så klockorna stannar MEN det behövs tydligen göras.

Jag fick åtminstone provmåla väggarna idag, mellan spackelfläckar och slipdamm, lyckan på det! Gissa! Såååå härligt att bara få öppna en burk färg, snart snart får vi måla! Och väggfärgen är äntligen vald, hurra!! Ni kommer inte få se riktigt än, men snart.

Jag har inte varit så aktiv på varken bloggen eller instagram i helgen pga min tjej, hon är inne i en riktig mammig period och jag har gett henne min fulla uppmärksamhet, jag behöver henne lika mycket jag. Det är hon och jag! Min lilla mammagris.

I fredags hade vi våra vanliga bestyr (handla mat, köpa godis på netto – hem och mysa) vi kollade på Idol och hade hemmakväll, igår hade vi hade en "vi" dag, åkte till stan bara hon och jag, gick på bio, fikade och hängde, handla med oss mat hem och fick sen besök av grannarna på kvällen, drack lite drinkar och pratade. Smilla låg halvt i knät på Anders och fick fotmassage (ha ha) hon pekar med hela handen den ungen, med glimten i ögat såklart. Kameran har legat hemma orörd hela helgen, jag har kopplat bort och bara varit mamma, så ni får ta del av några mobilbilder istället – inte lika snyggt men så blir det ibland.

Jag och Smillas huvud (vägrade vara med) framför idol i våra morgonrockar i fredags / från vår dag i stan i lördags, hon beställde in en gigantisk hallonpaj, tog en tugga sen skulle hon galopsa runt på cafet istället medan jag fick dricka min kaffe solokvist.

Dags att kolla några avsnitt Homeland, imorgon väntar morgonmöte och liten ska spendera dagen med mormor.

Ha en mysig kväll mina vänner,
Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.