Tandlakarvillan

ÖNSKELISTA OKTOBER

Min önskelista i Oktober kommer här – en uppdatering för garderoben och några utvalda detaljer till hemmet är vad jag vill investera i.

Jag är så förälskad i By Malina + Flattereds samarbete med sammetsloafers och jag tycker den gröna är en riktigt smaragd. Stylelevel har släppt en ny färg på pälsen som jag har – Grön den med, så snygg och lyfter vilken vardagsoutfit som helst. En vinröd puff till hemmet från Melimeli och en matchande väska i reptilmönstrat från Ganni. Den nya daggvasen från Svenskt Tenn i Svart (som jag instagrammade om igår) skulle verkligen vara ett masterpiece på mitt vardagsrumsbord, och slutligen: ett riktigt djupt vinrött läppstift för att fixa den ultimata höstlooken.

Vad är ni sugna på nu inför hösten?

Skor här / Päls här / Väska här (Adlink) / Sammetspuff här (Adlink) / Vas här /

’Månadens lista’ är en ny kategori här på bloggen, som jag tänker blir återkommande vid varje månadsstart, och det blir alltså mina ”must-haves” och favoriter för just den månaden vi är i, inspiration och shoppingtips – vad tycker ni?

Kram /M

Gilla gärna min sida på FB HÄR

#shopping #oktober #musthaves #svenskttenn #bymalina #ganni #flattered #melimeli

– Det här inlägget innehåller adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.