Tandlakarvillan

Höstmys och det populära kuddfodralet

Hello mina sötnosar,

Mår ni bra idag? Jag har lite möten inbokade och annat fix, det känns som det är väldigt mycket planering just nu, ha ha, men ni kommer snart få veta vad allting handlar om, lovar.

Visar ett litet hörn hemifrån oss idag, det är ju fortfarande renoveringskaos lite överallt som ni vet vid det här laget, och jag är otroligt sugen på att förnya och förändra, bona om sig som man gärna gör till hösten/vintern, byta kuddar och plädar i soffan och lite andra ljusstakar livar iallafall upp och är ett quick-fix när man har tröttnat. Jag får så många frågor om det senapsgula/guldiga kuddfodralet och det är från Jakobsdals och jag har köpt mitt på Åsby hem och trädgård förra hösten, jag har inte sett det i år, men det finns en hel del andra finheter som klart gör det värt ett besök. Pläden är från Designby (såååå gosig! ungarna älskar den, vi har en leomönstrad också, men den åkte in i garderoben nu, jag har fyllt min beige kvot för i år)

Hon som gärna bäddar ner sig lite varstans, man får hålla koll på var man slår sig ner, för det kan finnas en nerbäddad hårboll bland kuddarna.

Den omåttligt populära puffen har även flyttat in till oss, som ni kan se, jag har ju inte instagrammat den tidigare, ha ha, tycker liksom att den har haft sin beskärda del i rampljuset på diverse instagramkonton. Jag köpte den till en styling, men den passade inte in och blev kvar här hemma i en påse så nu får den luftas lite. Ibland blir det ju så när man handlar saker, att den instagrammas sönder, det är så svårt när man jobbar med inredning, att man tröttnar så fort, man ser det hela tiden, alla vill ha samma saker, och vi som jobbar med inredning vill oftast ha något helt annat (ett bra exempel på det är mattan på bilden, vi köpte den för att vi verkligen behövde en när vi flyttade in för 3 1/2 år sen, den är fortfarande högaktuell på sociala medier. Jag tycker den är fin, men jag är dödstrött på att se den, har dock inga idéer på vad jag ska ha istället… måste fundera på det. Mattan på bild heter Tanger och är från Ellos)

Nu behöver jag rusa iväg,

Ha en superhärlig dag!

Kram /M

Gilla gärna mina inlägg om ni tycker om det ni läser, och om ni vill vara säkra på att inte missa något, följ min FB sida här så blir jag så glad!

<3

#vardagsrum #designby #åsby #kuddar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria at Inredningsvis

  Men åhhh vad snygg kudde 😊 och så himla cute med katten mitt däri jag känner igen det med mina hårbollar OCH de ligger alltid där de inte får ligga #CATPOWER haha Idag är det topplista Instagram mode på bloggen:)

  ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

 2. Maria at Inredningsvis

  Men åhhh vad snygg kudde 😊 och så himla cute med katten mitt däri jag känner igen det med mina hårbollar OCH de ligger alltid där de inte får ligga #CATPOWER haha Idag är det topplista Instagram mode på bloggen:)

  ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis