Tandlakarvillan

Köksrenovering 2.0

Godkväll mina vänner,

Medan ljuset var framme idag passade jag på att knäppa av lite bilder på köket. Jag tror inte ni förstår lyckan jag känner av att se släta väggar i mitt kök, det känns galet bra efter att ha sett naket trä i fyra månader, ungefär. Nu får man ändå en liten känsla av hur det kan komma att se ut. Takhöjden är 2,70 hos oss, men pga att vi drar ny el i taket sänker vi taket 5 cm. Rummet är ungefär 7,5×3,5 m, så det har varit en utmaning att planera ett avlångt kök då vi både vill ha bardisk och matplats i köket, något vi (jag) vägrat kompromissa om.

Elkablarna i taket kommer bli lampor, vi kommer inte ha infällda spottar, vi tycker inte det passar vår stil riktigt, så det kommer bli utanpåliggande, men med osynliga sladdar, perrrrfekt!! Golvet på den här sidan går inte att behålla, det är upphackat som ni ser här närmast, ovanpå det ligger en gammal golvmatta som låg under laminatgolvet vi hade innan. Idag ringde min pappa och sa att vårt golv vi skulle ha hade utgått (alltså morr!) nu måste jag leta rätt på ett nytt! Tipsa gärna mig, tack!

Här kan ni läsa mer om köksrenoveringen, och se bilder hur det såg ut sist vi tittade in, det är ingenting för känsliga tittare! Jag ser att jag inte lagt upp några förebilder på köket och kontoret, det måste jag ju göra, ni får titta in lite senare igen.

Ha en fin kväll,

Kram /M

#köksrenovering #kök #renovering #fyramånaderutankök

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.