Tandlakarvillan

Tips på barnrumsbelysning


Godmorgon är du riktigt vaken nu… Godmorgon!

Härliga lördagmorgon, startar dagen med lite köksrenovering, och Smillis ska på dans, sen ska vi nog hitta på någonting hela familjen. Jag tänkte kika in till er med ett tips, såhär i belysningstider, för nu börjar det skymma tidigt på kvällen och behovet av bra belysning ökar, inte minst mysbelysning.

Nu är det rabatt på Smillas fina månlampa, så jag ville tipsa er ifall ni är sugna på att klicka hem en ni med, tycker den är så fin och mysig, ger ett varmt sken med rätt glödlampa, jag väljer ett gult sken, och låg watt, perfekt i fönstret eller bredvid sängen.

Här hittar ni den.

Ha nu en härlig lördag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.